17 november van 16.00-18.00

concert arcades

Louisa STAPLES, violon,
Katie MORGAN piano

Pôle d’Animation Culturelle
Avenue d’Aquitaine 24480
Le Buisson de Cadouin

Katie Yao Morgan werd geboren in Crawley. Zij had Brits/Chinese ouders en begon op vierjarige leeftijd met pianospelen. Vanaf het begin gaf ze publieke optredens in en rond haar school. In 2010 won ze de ABRSM Sheila Mossman Memorial Award voor haar hoge score op het piano-examen in graad 8. In 2011 ook een Gold Award.

De Brits Berlijnse violist Louisa Staples heeft opgetreden in enkele van de meest prestigieuze concertzalen ter wereld, waaronder het Southbank Centre, Cadogan Hall, Radio France Auditorium.

Louisa won onlangs een grote prijs in competities waaronder de Long-Thibaud-Crespin International Competition en de Carl Flesch International Competition, waar ze drie andere prijzen in de wacht sleepte.

Louisa volgde masterclasses bij vooraanstaande musici, waaronder Philippe Graffin, Zakhar Bron, Rainer Schmidt, György Pauk en Robert Levin, en trad op met orkesten als de City of London Sinfonia, het Brandenburg Symphony Orchestra, het Savaria Symphony Orchestra, het London International Orchestra, het Orchestre national des Pays de la Loire en het Orion Orchestra.

Programma:

Mozart sonate pour piano et violon K.304 en mi mineur

Poulenc- sonate pour violon et piano FP119

Entracte

Prokofiev- sonate pour violon et piano no.1 en Fa mineur op.80

Ravel- Tzigane

Print Friendly, PDF & Email