Het Chabrol festival in Trémolat

Het Chabrol festival is gepland van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni in Trémolat. Nog even onder voorbehoud, want of dit (buiten) festival ook inderdaad door zal kunnen gaan, hangt uiteraard af van COVID-19.
De filmmaker Claude Chabrol heeft in 1969 in Trémolat zijn beroemde film “Boucher” opgenomen.
De vereniging “La Cerise sous le chapeau” ondersteunt het project in samenwerking met Ciné Passion en de bioscoop Lux du Buisson.

Thomas, de enige zoon van Claude Chabrol wordt de peetvader van het festival. Thomas is zelf acteur (“The Drunkenness of Power” en “The Flower of Evil”) en regisseur.
Hij zal samen met zijn zus Cécile Maistre-Chabrol en Aurore Chabrol, scenarioschrijver en echtgenote van de regisseur, deelnemen aan een van de twee ronde tafels.
Natuurlijk wordt ook de film “Le Boucher” vertoond.

Er zijn ook workshops voor kinderen, wandelingen op de locaties, een bal, een banket, een quiz, foto- en poster-exposities … En iedereen kan met het gezin een spel testen in de voetsporen van de “Le Boucher”, dat ook buiten het festival beschikbaar blijft op papier en smartphone. Het meeste entertainment is gratis, de weinige betaalde evenementen zijn tegen betaalbare prijzen, ongeveer 5 euro.

Print Friendly, PDF & Email