BARRY GIBB "Greenfields"

The Gibb Brothers Songbook, Vol 1

Barry Gibb (met zijn broers Robin en Maurice vormde hij de Bee Gees, een van de succesvolste popgroepen aller tijden) is altijd een enorme country muziek fan geweest. De legendarische zanger, songwriter en producer Barry Gibb heeft lang gedroomd van een project dat hem zou samenbrengen met een aantal artiesten die hij het meest bewondert.
Die droom is werkelijkheid geworden door het uitbrengen van de nieuwe cd ‘GREENFIELDS: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1’.

Het album bevat twaalf songs van de Gibb Brothers samen met Alison Krauss, Brandi Carlile, David Rawlings, Dolly Parton, Gillian Welch, Jason Isbell, Jay Buchanan, Keith Urban, Little Big Town, Miranda Lambert, Olivia Newton-John, Sheryl Crow en Tommy Emmanuel.
Barry Gibb is heel blij met dit album en zegt dan ook dat hij diep van binnen voelt dat zijn broers Maurice en Robin dit album om verschillende redenen geweldig zouden hebben gevonden. Ik wou dat we allemaal bij elkaar waren geweest om het te doen…maar ik denk dat we dat waren.”