FLY ME TO THE MOON

“The Great American Songbook Volume V”

De nummers:

"What a Difference a Day Makes"
"I Get a Kick Out of You"
"I've Got the World on a String"
"Love Me or Leave Me"
"My Foolish Heart"
"September in the Rain"
"Fly Me to the Moon"
"Sunny Side of the Street"
"Moon River"

“Fly Me to the Moon” … “The Great American Songbook Volume V”, werd uitgebracht op 19 oktober 2010 en was de vijfde titel in Rod Stewart’s reeks“The Great American Songbook” (wereldwijd in totaal meer dan 17 miljoen exemplaren verkocht!).
Op deze cd staan 12 bekende nummers van onder andere Cole Porter, Johnny Mercer, Henry Mancini. Rod Stewart zingt bijvoorbeeld ‘That Old Black Magic,’ ‘What A Difference A Day Makes,’ ‘I’ve Got You Under My Skin’ en ‘I Get A Kick Out Of You.’
Geen nieuw uitgebrachte cd deze keer. Maar stel je eens voor dat je heerlijk in het zonnetje in je tuin of op het balkon zit met familie of vrienden, met een lekker wijntje of een glas water of wat dan ook, dan is het echt genieten van en met deze muziek op de achtergrond. De cd is al bijna 10 jaar oud, maar het verveelt ons nooit. Ik hoop u ook niet.

Rod Stewart is op 10 januari 1945 geboren. Hij heeft in 2006 een onderscheiding (New Year’s Honours) gekregen vanwege zijn culturele en artistieke verdiensten voor het Verenigd Koninkrijk. Sinds 10 juni 2016 is hij Ridder en komt “Sir” voor zijn naam. Hij is ook opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, als solist en (in 2012) als lid van zijn ex-band The Faces. Zijn grote hobby is voetballen.

      Bron wikipedia

Luister gratis naar deze cd op spotify