Restaurant

Le Home

Restaurant L'hôtel-restaurant Le Home "Au Père William"

Hotel / Restaurant / Traiteur

05 53 29 01 65

Restaurant

Woensdag 10 april ging na een maandenlange verbouwing restaurant “Le Home” gelukkig weer open. Wij waren natuurlijk reuze benieuwd hoe het er uit zag. Goede reden om direct een tafel te reserveren. Dorette, Maaike en Ger gingen gezellig met ons mee.

De ingang van het restaurant is nu aan de zijkant. Het hotel heeft nu een eigen ingang (via het terras). De verandering binnen is enorm; werkelijk alles is vernieuwd: onder andere nieuwe tafels (bruin hout) en stoelen in de kleuren grijs/geel met hout, bijpassende servetten, nieuwe lampen, nieuw bestek en ga zo maar door. De bar is vernieuwd en verplaatst. Het geheel ziet er werkelijk fantastisch uit.

Hoofdgerecht zalm

van het dagmenu van  € 15,50

Salade Périgourdine

Maaltijdsalade € 19,00

Voorgerecht zalm

van het menu van € 25,50

Biefstuk met béarnaise saus , frites

Hoofdgerecht menu € 25,50

Wij kwamen natuurlijk ook voor het eten. Het 4-gangen dagmenu (€ 15,50) bestond uit: soep, salade cabécou, zalm en dessert. Het dagmenu zag er niet alleen aantrekkelijk uit, maar alle gerechten waren ook echt heerlijk. De maaltijdsalades (au cabécou (€ 16,00) en périgourdine (€ 19,00)) waren rijk gevuld en verrukkelijk. En dan rest nog het 3-gangen menu (€ 25,50). Vooraf heerlijke zalm; daarna biefstuk met béarnaise  saus, frites en een dessert. Ook heerlijk allemaal. Het vlees was botermals en lekker op het grilletje gebakken. Het was om te smullen!

Op de kaart van het restaurant staan veel gerechten, namelijk diverse voorgerechten, vis- en vleesgerechten en desserts. Bovendien heeft Restaurant Le Home ook een speciaal kindermenu (voor kinderen tot 10 jaar / € 8,50), dus vaders en moeders, oma’s en opa’s: op naar Le Home!
Wij zijn blij dat de kwaliteit als van ouds is, zodat wij hier regelmatig met veel plezier zullen gaan eten!

Heeft u ooit een traiteur nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Le Home!

Kijk op de site van le Home (https://www.restaurant-hotel-lehome.com of klik hier) voor meer info en de menukaart.

Het adres is:
3 Place Croix Des Frères
24170 Belvès
Telefoon: 05 53 29 01 65
www.restaurant-hotel-lehome.com

Openingstijden tot half oktober: 7 dagen per week open van 12.00 – 14.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur

Print Friendly, PDF & Email