vraag & aanbod

Wij willen starten met een nieuwe rubriek “Vraag & Aanbod”. Heeft u iets te koop of bent u juist op zoek naar iets, laat het ons weten. We denken ook aan bijvoorbeeld tuinliefhebbers die plantjes of stekjes over hebben of willen ruilen of op zoek zijn naar een bepaalde plant. Ook dat kunnen wij hierin vermelden. Misschien komt er een leuke ruilbeurs op gang.
Of heeft u niet zo’n zin om met spulletjes op een vide grenier te gaan staan, stuur ons een foto en een klein tekstje en wij nemen het op in het magazine Eau de Vie en op onze site. Of zoekt u iemand die ook op dezelfde dag naar het vliegveld van en naar Bergerac moet. Hoe vaak horen wij niet als je iemand naar het vliegveld brengt of op moet halen van andere Nederlanders die daar ook staan: ”ach, had ik het maar geweten, want dan had jij met mij mee kunnen rijden”.
Of misschien heeft u nog een plekje over in een gite of zoekt u juist een gite voor een bepaalde periode. Of misschien is het nu het juiste moment om de boekenkast op te ruimen of de grammofoonplaten uit te zoeken (want wanneer draai je die nog?).......
Wij hopen dat er veel reacties binnen komen zodat wij met de nieuwe rubriek kunnen starten. Wij beginnen met een artikel dat te koop wordt aangeboden. Kijk hiervoor naar de advertentie in deze rubriek.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE NIEUWE RUBRIEK

VRAAG & AANBOD

Print Friendly, PDF & Email