Ladies Day Lolivarie

Dit evenement werd door Lolivarie golfclub georganiseerd met sponsoring van La Chênaie. Het doel van dit evenement is om vrouwen die niet kunnen golfen te enthousiasmeren voor het golfen. Alle beginners werden gekoppeld aan een “begeleider/maatje”. Iemand dus die de beginners ook allerlei tips en lessen konden geven. En ons ook de spelregels van de golfbaan uit konden leggen. Ik was gekoppeld aan Sylvia en heb enorm veel van haar geleerd. Dat niet alleen, maar zij heeft mij ook inderdaad enthousiast gemaakt voor het golfen. In alle rust stelde zij mij op mijn gemak. Ik vond het zeker niet makkelijk, maar wel ontzettend leuk en bovendien ben je lekker buiten bezig. Doel van deze dag was gehaald.
Wij begonnen met een paar lessen van de golfpro David. Ik moet zeggen dat hij met enorm veel enthousiasme alles uitlegt en net doet of het een fluitje van een cent is. Dat laatste is natuurlijk niet zo, maar zijn enthousiasme doet wonderen. Daarna gingen wij “de baan in”. Na een paar holes gespeeld te hebben (nou ja, ik geloof niet helemaal) kregen wij frisdrank en allerlei traktaties aangeboden. Er bleek aan deze dag ook een wedstrijdje vast te zitten. De winnaars kregen een tasje met producten van “La Chênaie”. Alle deelnemers kregen overigens ook een (ander) tasje met producten. Natuurlijk werd er na afloop gesproken over het evenement. Ik was enthousiast, maar ik was zeker niet de enige. Ik heb om mij heen alleen maar enthousiaste reacties gehoord. Er is dus spontaan een groepje ontstaan dat in ieder geval gaat beginnen met golflessen. Dit groepje is maximaal bezet. Dus binnenkort gaan wij beginnen!
Misschien volgt er een verslag, maar dat hangt – zoals iedereen vast kan begrijpen – van onze vorderingen af.
Bedankt Sylvia en alle andere begeleiders voor jullie support, geduld en wijze lessen en uiteraard Golfbaan Lolivarie en La Chênaie voor het organiseren van dit evenement.

Print Friendly, PDF & Email