Enkele interessante links

La Tulipe

Kijk ook eens op de vernieuwde site van La Tulipe, een vereniging, of beter gezegd platform dóór en vóór Nederlanders in de Dordogne.
U kunt de site vinden op www.latulipe.net of klik hier

Lotgenoten

Heeft u wel eens gekeken op de site van “onze buren” lotgenoten.fr? De lotgenoten hebben namelijk een hele leuke en informatieve site met heel veel goede info.
U kunt de site vinden op www.lotgenoten.fr of klik hier

fanf

De FANF, de Federatie van Nederlandse verenigingen in Frankrijk. In 1998 werd de FANF (Fédération des Associations Néerlandaises en France) door enkele bestaande Nederlandse verenigingen opgericht. Er was behoefte ontstaan aan meer informatie op administratief vlak en aan een organisatie die de belangen van Nederlanders in Frankrijk behartigt. Dit betreft: zorg- en ziektekostenverzekeringen, bejaardenzorg, maar ook onderwerpen als bilaterale- en multilaterale pensioenrechten, onderwijszaken, fiscaliteit en wet- en regelgeving. Klik hier voor info.

Snbn (SNBN Stichting Nederlanders Buiten Nederland)

De SNBN behartigt de belangen van alle Nederlanders (naar schatting ruim 1 miljoen) die buiten Nederland wonen.
Kijk voor meer info op www.nederlandersbuitennederland.nl/ of klik hier

Stichting GOED (Grenzeloos Onder Eén Dak)

Het doel van de Stichting GOED (Grenzeloos Onder Eén Dak) is om als koepel, middels verbinden en samenwerken, brede steun te verwerven voor het behartigen van de belangen van Nederlanders in het buitenland en Stichting Goed wil tevens de land- of regionaal gerichte Nederlandse verenigingen, stichtingen, clubs of online communities in het buitenland verenigen onder één dak.
Voor meer info: https://www.stichtinggoed.nl/ of klik hier

ANEAS (Association Néerlandaise d’Entr’Aide Sociale)

ANEAS (Association Néerlandaise d’Entr’Aide Sociale) is een Nederlandse Vereniging voor Onderlinge Hulpverlening.
Aneas is er voor degenen die voor zichzelf hulp zoeken of voor vrienden of familieleden die hiertoe niet in staat zouden zijn.
U kunt de site vinden op http://www.aneas.fr/nl/ of klik hier

Print Friendly, PDF & Email