Auberge l’Espérance

Wij hebben met een paar vrienden heerlijk geluncht bij Auberge l’Espérance in Le Buisson. We waren reuze benieuwd omdat we ons realiseerden dat de laatste keer dat wij bij l’Espérance gegeten hadden al weer een tijdje geleden was. De berichten die wij kregen over Auberge L’Espérance waren allemaal zeer lovend!

Wij hebben allemaal gekozen voor het lunchmenu. Wat een verwennerij!

Wij begonnen met 3 heerlijke verschillende amuses. Dat smaakte naar meer!
Daarna kregen wij nog een amuse, namelijk een heerlijk mosselsoepje. Er werd gelukkig rekening gehouden met personen die bij het opgeven van hun keuze aangegeven hadden liever geen vis te eten, want in plaats van een mosselsoepje kwam (ongevraagd) een heerlijk bloemkoolsoepje. Wat een service! En toen moest het feest nog beginnen.

Als voorgerecht kregen wij velouté de butternut (pompoensoep). Hmm heerlijk!
Het hoofdgerecht was zalm met wat groente (worteltjes). Ook nu weer was er voor personen die liever geen vis eten een alternatief, namelijk filet mignon (varkenshaas). Verrukkelijk! Wat fijn dat dit alternatief direct aangeboden werd! Wederom een prima service!
Als dessert hadden wij allemaal heerlijke appeltaart (tarte aux pommes-cannelle caramélisées).

Wij hebben heerlijke witte wijn gedronken bij het menu. Dat maakte het feestje compleet.

Het geheel hebben wij afgesloten met een kopje koffie, waarbij heerlijke lekkernijen geserveerd werden. Alsof wij nog niets gegeten hadden waren die lekkernijen natuurlijk te lekker om te laten staan.
Oh oh, natuurlijk hebben we veel te veel gegeten die middag, maar ja, het smaakte allemaal ook zo heerlijk. Morgen maar weer gaan lijnen? Nou ja, misschien overmorgen?

 

Auberge l’Espérance
3 avenue des sycomores
24480 LE BUISSON-DE-CADOUIN
Tel : +33 5 53 74 23 66