Pizza, Traiteur Italien en Epicerie Fine

casa mozza

Steeds voor de deur geparkeerd om naar de supermarkt Carrefour te gaan, maar gisteravond even de stoute schoenen aangetrokken en naar binnen gegaan bij Casa Mozza. Casa Mozza is een traiteur Italien en epicerie fine. Uiteraard serveren ze ook bijvoorbeeld pizza’s, pasta’s, desserts en planches met charcuterie of antipasti. Je kan binnen aan een tafeltje zitten of bij lekker weer buiten op het terras, maar ook alles eventueel meenemen en thuis opeten.
Wat een leuk, klein restaurantje en wat een aardige gastvrouw en kok.
Alles straalt binnen Italië uit! Heerlijke vleeswaren, desserts en andere producten in een koelvitrine en een kast vol met Italiaanse producten. Ook leuke ideetjes voor kadootjes!

Wij begonnen direct met een aperitief. Dit was een prosecco en in het glaasje zat een stokje met kersen. Dit smaakte heerlijk en zag er feestelijk uit.
En dan de pizza! Wat een keuze! Bovendien staat op een bord ook altijd nog “de pizza van de dag”. De pizza’s komen overigens uit een houtoven, die er ontzettend super uit zag. De oven is bekleed met mozaïek. Verder zijn er natuurlijk ook diverse andere gerechten te bestellen en de pasta’s ontbreken uiteraard niet (ook hier weer op het bord “de gerechten van de dag”).
Terwijl wij zaten te eten kwamen er diverse klanten binnen om bestellingen door te geven of juist bestellingen op kwamen halen.
Wij hebben heerlijk gegeten en kunnen iedereen aanraden hier ook een keer naar toe te gaan. Het is zeker niet duur en erg lekker. Wij hebben een prima avond gehad.

24170 Siorac en Périgord (bij het houten VVV-gebouwtje)
openingstijden:
van woensdag t/m zaterdag van 12h tot 14h en van 18h tot 21h
en zondag van 18h tot 21h
05 24 15 16 42
https://www.facebook.com/CasaMozza24/