Aquatic Lagoon is open vanaf 13 juli 2020. Dit nieuwe waterpark van Univerland is het grootste (ruim 2 hectare!) opblaasbare waterpark van Europa. Het is een echt familiepark, dus geschikt voor alle leeftijden. Wat is daar allemaal te doen? Eigenlijk te veel om op te noemen. Het park heeft 3 amusementsgebieden, namelijk: Aquatic Fun, Aquatic Sport en Aquatic Kids. Je kan bijvoorbeeld afglijden van 7 gigantische glijbanen van meer dan 16 meter, of je maakt een vrije val op een airbag, en wat dacht je van het maken van een buitengewone kajakafdaling met “avontuurlijk raften”?
Er zijn talrijke watersportactiviteiten (o.a. volleybal, basketbal en waterpolo). Aquatic Kids is voor kinderen onder de 10 jaar. Daar is een zwemparadijs (water is 20 tot 60 cm diep, afhankelijk van de leeftijd). Er zijn zwembaden met waterfietsen en “botsboten”, waterspelletjes, glijbanen voor kinderen onder de 10, kabelbanen, netten tussen bomen, gigantische trampolines, gigantische ballonnen en als klap op de vuurpijl een Ninja Warrior die de kinderen prachtig zullen vinden.
Uiteraard is er ook een speciale ontspanningsruimte voor ouders die deelnemer of begeleider zijn. Moet je even bijkomen van dit alles, dan kan dat in de diverse restaurants die op het terrein te vinden zijn. Kortom: er is genoeg te beleven!

www.aquaticlagoon.fr/
05 53 07 10 74
24260 JOURNIAC contact@aquaticlagoon.fr