Big Bird

Le Bugue

De Big Bird is het hoogste luchtparcours van Europa met een hoogste punt van meer dan 22 meter! Hoe spannend en uitdagend is dat? Het is een attractie met een breed scala aan moeilijkheidsgraden, dus geschikt voor alle leeftijden van kinderen maar ook leuk voor volwassenen.

In familieverband of met vrienden kunt u verschillende uitdagingen aangaan op grote hoogte, verdeeld over 4 verdiepingen: bijvoorbeeld oefenen van het snowboarden op hoogte, het oversteken via banden, klimwand proberen, touwbrug, apenbrug, verticale netten, slalom op lucht-banden, lopen via geografische figuren… Iedereen kan op een veilige manier heerlijk klimmen en klauteren!

Het parcours is veilig want de Big-Bird maakt namelijk gebruik van een ultraveilig systeem, een continu “belay-systeem” genaamd, waarmee gebruikers zich tijdens de acrobatische oefeningen niet los hoeven te maken. Dat wil zeggen dat men gebruik maakt van een mechanisch stuk klimuitrusting dat wordt gebruikt om een touw tijdens het zekeren onder controle te houden.

www.big-bird.fr/

99, allée Paul-Jean Souriau

24260 Le Bugue sur Vézère

05 53 07 10 74