Éco rando 24

De wandelpaden van de Périgord en zijn natuurlijk erfgoed ontdekken in 100% elektrische vervoermiddelen? Wij wisten niet dat dat kon, maar het kan dus echt. Lees maar gauw verder. De omgeving verkennen in 100% elektrische voertuigen! Wat een sensatie!

Bij het bedrijf Éco Rando 24 kunt u twee- en vierwielige elektrische vervoermiddelen huren om zo de omgeving te kunnen ontdekken.
Zij verhuren twee soorten voertuigen, namelijk de “Trotrx” en de “Swincar”, allebei elektrisch.
U kunt met beide voertuigen uitstapjes maken (na reservering) van een uur, een halve dag, een hele dag en zelfs een avond. Of u nu in uw eentje een uitstapje zou willen maken of met het gezin, of met een groep: alles is gedurende de hele zomer en winter mogelijk.

Zo kunt u dus op ecologische wijze een “ontdekkingstocht” door de Périgord maken met het gezin, met vrienden, met familie of collega’s.
Beide voertuigen zijn milieuvriendelijk, stoten geen vervuilend gas uit, ze zijn erg stil en nemen u mee om de mooiste plekjes van onze streek te ontdekken. Door het huren van een TROTRX of SWINCAR heeft u de mogelijkheid om te genieten van een buitenactiviteit door de wandelpaden van de Périgord te doorkruisen. Hoe leuk is dat?
De prachtige terreinwagens die volledig elektrisch zijn en respectvol voor het milieu brengen u overal naar toe! Een nieuwe en originele manier van “wandelen” in de Périgord Noir.

Er zijn 2 soorten voertuigen:
Er is voor elk wat wils en … de een zal voorkeur hebben voor een soort elektrische step (TROTRX) waarop je dus moet staan, terwijl de ander voorkeur heeft om comfortabel te zitten in een soort buggy (Swincar). Moderne tijden. Beide gemotoriseerde machines zijn zeer discreet, buitengewoon leuk en vergen geen bijzonder grote fysieke inspanning en zijn daarom geschikt voor alle doelgroepen.

 

De TROTRX elektrische step
De TROTRX heeft een tweemotorige getrokken batterij die je gewoon in een lichte rugzak meeneemt. Het is een leuke, moeiteloze manier om je mee te verplaatsen.

Wat zijn de voorwaarden voor de TROTRX?

  • vanaf 12 jaar

 

Wat zijn de voorwaarden voor de swincar?

  • vanaf 18 jaar
  • rijbewijs B vereist
  • passagier vanaf 5 jaar
  • de SWINCAR is geschikt voor mensen met beperkte
    mobiliteit
  • de SWINCAR is voor gehandicapten gevalideerd!

La Treille
24250 Castelnaud la Chapelle
07 85 20 09 70
ecorando24@orange.fr
http://ecorando24.fr/