Ontdek een dorp in de Périgord in 1900!

Parc le Bournat

Hier staat de tijd even stil, maar het leven is verre van bevroren. Bezoek de school, maak plezier op de draaimolens van de vintage kermis, ontmoet de ambachtslieden die u de ambachten van weleer zullen laten ontdekken. Maak een plattelandswandeling vol ontdek-kingen en familiefeesten in een authentiek recreatiepark of maak een ritje in een paardenkoets.
Ontdek een ongewoon themapark van 8 hectare, vol met activiteiten voor het hele gezin. Het gereconstrueerde dorp neemt u mee terug naar de Belle-Époque, waar tradities, ambachten en knowhow opnieuw samen-komen: de levenskunst van weleer.

Le Bournat is veel meer dan een pretpark: Le Bournat is een plaats waar u kunt genieten van een landelijke, leuke en leerzame cursus voor jong en oud. Een mooie reis terug in de tijd!
En dat is nog niet alles! U kunt in Parc Le Bournat ook uw bruiloft vieren, of een verjaardag vieren, of een kinderfeestje organiseren. U kunt er zelfs terecht voor een seminarie. Kortom: je kunt hier heel veel doen en er is heel veel te zien of te beleven!

website-80x82-transp
www.parclebournat.fr/fr/
locatie-80x81-transp
191, Allee Paul Jean Souriau in Le Bugue
telefoon-80x79-transp
05 53 08 41 99
mail-80x83-transp
infos@lebournat.fr