Kom, doe mee en ontdek de Véloroute Voie Verte V91

Véloroute Voie Verte V91

De route V91 is een route van 40 km die verkend kan worden te voet, op de fiets, op skeelers, op een scooter, met een kinderwagen, op een step enz… . …
De start is vanaf de Barrage de Tuilières met de schitterende sluizen en de vislift. De route, het grootste deel van de tijd in de schaduw, zal worden onderbroken door typische steden en dorpen, door de natuur die nauw verbonden is met de prachtige rivier Espérance, oude stenen, prachtige kleuren… Een geweldig moment waar de tijd lijkt stil te staan.

Kom, doe mee en ontdek de Véloroute Voie Verte V91!

Een geweldige manier om de rivier de Dordogne te ontdekken. Van de stuwdam van Tuilières tot Prigonrieux, door de stad Bergerac, komt u op een schaduwrijke groene weg die typische dorpjes doorkruist. Ideaal om als duo, solo of met het gezin te doen.

MAAR: Voetgangers, fietsers, skaters en mensen met beperkte mobiliteit, moeten op deze route elkaar respecteren en de route delen die voor iedereen toegankelijk is. Om conflicten te vermijden tussen gebruikers die niet altijd dezelfde behoeften, dezelfde verwachtingen of dezelfde reissnelheden hebben, moet u er rekening mee houden dat deze ruimte openstaat voor alle niet-gemotoriseerde gebruikers. Geef dus prioriteit aan de deelnemers die de route misschien langzamer (willen) lopen of fietsen. Bonne route!

Bron: Site officiel du tourisme en Pays de Bergerac