gluren bij de buren (2)

domaine bouysset

Erik en Eugenie hebben “Domaine le Bouysset” ongeveer 2 jaar geleden van de vorige eigenaar overgenomen. Het terrein ligt in de Vallée de la Théze (de Lot).
Op het terrein zelf is het mogelijk om een wandeling van een uur te maken om te genieten van de prachtige vergezichten. Echt de moeite waard! Ook in de directe omgeving zijn vele prachtige wandelroutes uitgezet. Eén van de routes van de Santiago de Compostella loopt langs het terrein.
Ook voor fiets- motor- of mountainbiketochten zijn er veel mogelijkheden. Meer dan genoeg te doen dus en dat alles in een oase van rust.
En dan is het natuurlijk aan het einde van de dag genieten van een goed glas wijn en lekker eten, want lekker eten kan je echt hier, in een werkelijk schitterende natuur. Moe geworden van alle indrukken? Overnachten in een heus castel (manoir of landhuis) of een gîte, of een chambre d’hôte is hier ook mogelijk. Eventueel met een lekker Frans ontbijtje en daarna een duik nemen in het heerlijke zwembad. Wat wil je nog meer?

Erik en Eugenie hebben nog veel plannen maar er is ook al heel veel gerealiseerd. Er moest wel achterstallig onderhoud weggepoetst, gesnoeid en gehakt worden. De 9-holes golfbaan werd onder andere opgeknapt en de struiken dus gesnoeid. De golfbaan en het terrein liggen er nu weer netjes bij. Heeft u geen uitrusting? Geen nood. Er staan altijd sets klaar. Nog nooit gedaan? Ook geen probleem want een golfles of clinic is altijd bespreekbaar.
Voor niet-golfers is er een jeu-de-boule-baan aangelegd.

Eugenie zorgt voor de hapjes/snacks en diner. Zij geeft een heel eigen draai aan heerlijke snacks, salades, hamburgers, pizza’s (ook meenemen), omelet en ga zo maar door. Maar je kan ook kiezen voor een 3-gangen diner (17.50 eur) Kortom: zeker een keer proberen!
Het hele domaine ademt een sfeer van rust en genieten!

Voor meer info: kijk op de website www.bouysset.fr of klik hier
Domaine du Bouysse
Lieu-dit Le Bouysset
46700 Saint Martin de Redon
565303400 of 0607576445